Obrazec za vračilo blaga

Potrošnik ima v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju odjetju sporoči na e-mail info@kiddo.si ali po telefonu na 041 241 751, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti ponudniku najkasneje v roku 14 dni od poslanega sporočila o nameravanem vračilu. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Izdelek, ki ga potrošnik vrača, mora biti nerabljen, nepoškodovan, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini. Blago ne sme biti nošeno, prano ali kakorkoli prirejeno osebnim potrebam. V kolikor je blago poškodovano, umazano, brez originalne embalaže ali so vidni sledovi uporabe (v notranjosti ali zunanjosti artikla), si ponudnik pridržuje pravico, da vračilo zavrne.

Več o vračilu blaga najdete tukaj.

Svetujemo, da zraven imen vnesete tudi šifre izdelkov.
Vnesite imena, barvo in velikosti želenih izdelkov. V kolikor teh izdelkov ni zalogi, pa bo kupnina povrnjena na vaš transakcijski račun ali na drugo plačilno sredstvo, ki ste ga izbrali ob nakupu.
Vnesite številko TRR računa, ime in priimek lastnika ter naziv banke, pri kateri je transakcijski račun odprt.