Dostava in plačila

Dostava

Naša pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta Pošta Slovenije in GLS, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

Strošek poštnine je enoten za celotno Slovenijo in je neodvisen od teže ali velikosti izdelka.

  • Za naročila do 100 € znaša poštnina 4,90 €.
  • Za naročila nad 100 € je poštnindpa brezplačna.

Pri izbiri plačila po povzetju se zaračuna še dodaten strošek provizije, ki znaša 2 €. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdano blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.

Prodajalec se sam odloči s katero dostavno službo bo poslal naročilo.

Če je blago na zalogi, se odpremi predvidoma v dveh (2) delovnih dneh od dneva plačila predračuna v primeru plačila po predračunu oz. od dneva plačila preko Paypala oz. od oddaje naročila v primeru plačila po povzetju oz. plačila s plačilnimi karticami. V primeru, da bi prišlo do kakšne zamude vas o tem obvestimo preko e-maila.

Možen je tudi osebni prevzem blaga na sedežu podjetja Timaja, Maja Duh s.p., in sicer po predhodnem dogovoru na naslovu Bazoviška ulica 12, 2000 Maribor. Pri osebnem prevzemu kupec ne plača stroškov dostave. V primeru prevzema na sedežu podjetja je možno predhodno plačilo preko spletne trgovine ali z gotovino ob samem prevzemu.

Načini plačila

V spletni prodajalni so omogočeni naslednji načini plačila:

Plačilo po povzetju

z gotovino ali kartico ob prevzemu. Pri posameznih naročilih si pridržujemo pravico zahtevati plačilo z nakazilom na naš transakcijski račun po ponudbi/predračunu. Opozorilo: Za plačilo po povzetju se zaračuna dodaten strošek v višini 2 €.

Plačilo po ponudbi/predračunu

Predračun boste prejeli po e-pošti, rok plačila predračuna je dva (2) delovna dneva. Po poteku roka za plačilo, ponudnik več ne jamči rezervacije za naročene izdelke. Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obdelave.

Plačilo s plačilnimi karticami

poteka preko plačilnega sistema Stripe. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, tako da je vaša varnost 100% zagotovljena. Stripe zagotavlja maksimalno varnost transakcije. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa, America Express, Discover.

Plačilo preko PayPal-a

Plačilo s PayPal-om ali plačilo s kreditnimi karticami preko PayPal spletnega sistema, ki omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Maestro in American Express). Kupcu za uporabo kreditnih kartic ni potrebno ustvariti svoj PayPal uporabniški račun. Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu.