Deska za ravnotežje Balance

99,90 

Deska za ravnotežje, izdelana iz certificiranih materialov, varnih za otroke. 

Več informacij in specifikacije izdelka najdete v opisu izdelka.

Opomba: Za ta izdelek plačilo po povzetju ni mogoče. Izdelek je odposlan od proizvajalca na Poljskem direktno na vaš naslov. Predviden rok dobave je 10-14 dni.

Na voljo po naročilu

Hitra dostava (1 - 3 dni) Možnost menjave ali vračila kupnine Brezplačna dostava nad 100 € 100% varen nakup in plačilo Šifra: MB-002 Kategoriji: ,
 

Opis

Montessori deska za ravnotežje “Balance”

Deska za ravnotežje je lahka in priročna, saj omogoča enostavno premikanje in prenašanje. Večnamenskost otroške ravnotežne deske je ena njenih najpomembnejših prednosti.

Vaje, ki jih lahko izvajamo na deski, imajo velik vpliv na razvoj motoričnih sposobnosti in kreativnosti otrok. Še več, ravnotežna deska se lahko uporablja kot zibalo, tunel, zibelka za punčke ali most za avtomobile. “Nebo je meja!”

Balance Board je varen izdelek, skladen z načeli znamenite pedagoške metode Marie Montessori. Zagotavlja, da se otrok uči skozi igro. Enostavna skandinavska oblika plošče je popolna za vsako otroško sobico.

Lastnosti izdelka

Material: bukova vezana plošča, prekrita s certificiranim oljem, ki ustreza standardu PN-EN 71-3
Barva: naravna barva lesa
Največja obremenitev: 200 kg
Dolžina: 80 cm
Širina: 30 cm
Višina: 18 cm
Debelina: 1,5 cm
Teža: 3,26 kg

Varnostna pravila: Ravnotežno desko uporabljajte samo bosi ali z nedrsečimi čevlji. Desko uporabljajte zgolj na ravni površini ter pazite na prste na nogah in rokah. Otrokom do 6. leta starosti je potrebno pomagati in jih pri igri nadzirati.