Kuhinjski pomagalček Scandi

179,90 

Kuhinjski pomagalček z nastavljivo višino, izdelan iz certificiranih materialov, varnih za otroke. 

Več informacij in specifikacije izdelka najdete v opisu izdelka.

Opomba: Za ta izdelek plačilo po povzetju ni mogoče. Izdelek je odposlan od proizvajalca na Poljskem direktno na vaš naslov. Predviden rok dobave je 10-14 dni.

Barva : Bela
Clear selection
Hitra dostava (1 - 3 dni) Možnost menjave ali vračila kupnine Brezplačna dostava nad 100 € 100% varen nakup in plačilo Šifra: MB-001-1 Kategoriji: ,
 

Opis

Kuhinjski pomagalček “Scandi”

Vključite svoje otroke v preproste kuhinjske dejavnosti in z njimi delite skrivnosti kuhanja. Naš leseni kuhinjski pomagalček bo vašemu otroku omogočil varno in enostavno doseganje kuhinjskega pulta.

Tristopenjska nastavitev višine pomeni, da lahko kuhinjski pomagalček v vaši kuhinji ostane več let in tam služi svojemu namenu. Najvišjo ploščad lahko uporabljajo malčki, ki so se šele naučili samostojne drže, najnižja stopnja pa je primerna za starejše otroke, dokler je ne prerastejo. Višino pomagalčka lahko prilagodite višini vašega otroka: 20 cm – 30 cm – 40 cm, merjeno od tal.

Naš kuhinjski pomagalček zagotavlja skupno veselje pri vsakodnevnih opravilih. Zdaj vam ni treba več premakniti stola k pultu ali posaditi otroka na mizo in pri tem paziti, da bi se otrok poškodoval! Poskrbite, da bo vaš otrok med skupnim kuhanjem varen in okrepite njegov občutek neodvisnosti.

Ta stabilen kuhinjski pomagalček je izdelan iz brezove vezane plošče, ki je odporna na vlago in obrabo in je obojestransko prevlečena z melaminsko prevleko. Enostavnost belih gladkih stranic in vidnih lesenih robov spominja na skandinavski minimalizem.

Lastnosti izdelka

Material: brezova vezna plošča, stranice obložene z melaminom, naoljeni robovi
Barva: bele stranice, robovi naravne barve lesa
Največja obremenitev: 40 kg
Skupna višina: 90 cm
Širina: 39 cm
Globina stopnice: 52 cm
Debelina plošče: 1,6 cm