Lesen tobogan za otroke Scandi

249,90 

Lesen tobogan s stopnicami, izdelan iz certificiranih materialov, varnih za otroke. 

Več informacij in specifikacije izdelka najdete v opisu izdelka.

Opomba: Za ta izdelek plačilo po povzetju ni mogoče. Izdelek je odposlan od proizvajalca na Poljskem direktno na vaš naslov. Predviden rok dobave je 10-14 dni.

Barva : Bela
Clear selection
Hitra dostava (1 - 3 dni) Možnost menjave ali vračila kupnine Brezplačna dostava nad 100 € 100% varen nakup in plačilo Šifra: MB-001 Kategoriji: ,
 

Opis

Tobogan za otroke “Scandi”

Ali obstaja otrok, ki si doma ne bi želel tobogana? Uresničite njihove sanje tako, da postavite igračo v njihovo sobo! Preprosta zasnova našega lesenega tobogana z otrokom prijaznimi stopnicami se bo odlično prilegala dekorju otroške sobe in igralnice.

Tobogan za otroško sobo “Scandi” je zasnovan z mislijo na majhne noge. Trdna, nizka konstrukcija zagotavlja varnost izvrstne igre. Poleg tega dva priročna ročaja, nameščena na vsaki strani tobogana, otroku omogočata varno vzpenjanje po stopnicah. Izdelan je iz certificiranih materialov, ki so popolnoma varni za otroke.

Drsanje je ena izmed najbolj priljubljenih otroških dejavnosti. Izboljša ravnotežje in motorične sposobnosti. Tobogan za otroke “Scandi” je odlična ideja za veselo igro v zaprtih prostorih, pa tudi sodobna dekoracija za otroško sobo.

Združite ga z bazenom z žogicami in ustvarite zasebno igralnico doma!

Lastnosti izdelka

Material: MDF, obojestransko prevlečen z melaminom
Barva: bele stranice, robovi naravne barve lesa
Največja obremenitev: 30 kg
Skupna višina: 80 cm
Višina stopnic: 59 cm
Širina tobogana: 46 cm
Širina stranic: 1,6 cm
Dolžina drsnega dela: 87 cm
Teža: 15 kg

Priporočilo: Izdelek je namenjen otrokom, starejšim od 12 mesecev, ki lahko samostojno stojijo. Leseni tobogan “Scandi” je izdelek za samomontažo. Nadzirajte igro svojega otroka na toboganu.